Kvalsterskydd Sängkläder

Vi hittade även produkter i Sängkläder

Din sökning gav 8 träffar
Kvalsterskydd för bäddmadrass

Kvalsterskydd för bäddmadrass

Pro-Denso Kvalsterskydd är ett överdrag som andas och är skönt att ligga på. Tyget är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Bäddmadrassen stoppas in i överdraget och vanliga lakan bäddas utanpå. Bäddmadrassöverdraget finns i storlekarna: 90x200x6, 105x200x6, 120x200x6 och 140x200x6 cm samt 60x120x8cm (för barnmadrass). Skydden kan även sys upp i 210 cm längd vilket tar 1-3 veckor. Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Materialtest: Testet är genomfört av Professor Dr. U Ewers vid Medicinska Institutet för Miljöhygien, Heinrich Heine univeritetet i Düsserldorf. Beskrivning av metoden, som är utvecklad av Dr. Eva Kainka, finns i tidskriften Pneumologie, nr 51 (1997), sid. 2-9, samt i tidskriften AllergoJournal, nr 9 (2000) sid 261-270. Vid materialtesterna har man utgått ifrån att de kvalster allergentäta säng- och madrassfodralen ska ha högsta möjliga utestängningsförmåga avseende partiklar med diametern 1-5 µm. Testet visar att materialet med sin mycket höga förmåga att utestänga partiklar i det relevanta storleksområdet (1-5 µm) lämpar sig mycket väl för anti-allergi sängkläder.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd för bäddmadrass till dubbelsäng 160cm

Kvalsterskydd för bäddmadrass till dubbelsäng 160cm

Kvalsterskydd till dubbelsäng 160 cm. Kvalsterskydd tillverkat i Pro-Denso är ett överdrag som andas och är skönt att ligga på. Tyget är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Bäddmadrassen stoppas in i överdraget och vanliga lakan bäddas utanpå. Överdrag för bred madrass till dubbelsäng är 160x200x6cm. Skyddet har en skarv. Skyddet sys upp på beställning varför leveranstiden är något längre, dock max 2 veckor. Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Materialtest: Testet är genomfört av Professor Dr. U Ewers vid Medicinska Institutet för Miljöhygien, Heinrich Heine univeritetet i Düsserldorf. Beskrivning av metoden, som är utvecklad av Dr. Eva Kainka, finns i tidskriften Pneumologie, nr 51 (1997), sid. 2-9, samt i tidskriften AllergoJournal, nr 9 (2000) sid 261-270. Vid materialtesterna har man utgått ifrån att de kvalster allergentäta säng- och madrassfodralen ska ha högsta möjliga utestängningsförmåga avseende partiklar med diametern 1-5 µm. Testet visar att materialet med sin mycket höga förmåga att utestänga partiklar i det relevanta storleksområdet (1-5 µm) lämpar sig mycket väl för anti-allergi sängkläder.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd för barntäcke

Kvalsterskydd för barntäcke

Kvalsterskydd för barntäcke. Svensktillverkade kvalsterskydd. Kvalsterskydden sys i ett material som heter pro-denso och andas och är skönt att ligga på. Tyget är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Kvalsterskyddet dras på täcket och vanliga påslakan bäddas utanpå kvalsterskyddet. Täcköverdraget finns i storlek: 100x130 cm (för barn) och i storlek 150x210 cm. Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Kan centrifugeras och tumlas. Materialtest: Testet är genomfört av Professor Dr. U Ewers vid Medicinska Institutet för Miljöhygien, Heinrich Heine univeritetet i Düsserldorf. Beskrivning av metoden, som är utvecklad av Dr. Eva Kainka, finns i tidskriften Pneumologie, nr 51 (1997), sid. 2-9, samt i tidskriften AllergoJournal, nr 9 (2000) sid 261-270. Vid materialtesterna har man utgått ifrån att de kvalster allergentäta säng- och madrassfodralen ska ha högsta möjliga utestängningsförmåga avseende partiklar med diametern 1-5 µm. Testet visar att materialet med sin mycket höga förmåga att utestänga partiklar i det relevanta storleksområdet (1-5 µm) lämpar sig mycket väl för anti-allergi sängkläder.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd för täcke 150 * 210 cm

Kvalsterskydd för täcke 150 * 210 cm

Kvalsterskydd för täcke. Kvalsterskydd som är tillverkat i Sverige och som garanterat fungerar. Tyget är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Materialet andas och är skönt att ligga på. Kvalsterskyddet dras på täcket och vanliga påslakan bäddas utanpå kvalsterskyddet. Täcköverdrag mått: 150x210 cm. Täcköverdraget finns även för barntäcke. Se nedan. Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Kan centrifugeras och tumlas. Materialtest: Testet är genomfört av Professor Dr. U Ewers vid Medicinska Institutet för Miljöhygien, Heinrich Heine univeritetet i Düsserldorf. Beskrivning av metoden, som är utvecklad av Dr. Eva Kainka, finns i tidskriften Pneumologie, nr 51 (1997), sid. 2-9, samt i tidskriften AllergoJournal, nr 9 (2000) sid 261-270. Vid materialtesterna har man utgått ifrån att de kvalster allergentäta säng- och madrassfodralen ska ha högsta möjliga utestängningsförmåga avseende partiklar med diametern 1-5 µm. Testet visar att materialet med sin mycket höga förmåga att utestänga partiklar i det relevanta storleksområdet (1-5 µm) lämpar sig mycket väl för anti-allergi sängkläder.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd för bäddmadrass till dubbelsäng 180cm

Kvalsterskydd för bäddmadrass till dubbelsäng 180cm

Kvalsterskydd för dubbelsäng 180 cm. överdrag som skyddar bäddmadrassen. Överdraget andas och känns inte under underlakanet. Tyget är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Bäddmadrassen stoppas in i överdraget och vanliga lakan bäddas utanpå. Överdrag för bred madrass till dubbelsäng är 180x200x6cm. Skyddet har en skarv i mitten. Skyddet sys upp på beställning av Värnamo Sängkläder varför leveranstiden är något längre, dock max 2veckor. Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd för 60x120 barnmadrass

Kvalsterskydd för 60x120 barnmadrass

Pro-Denso Kvalsterskydd för barnmadrass. Tyget känns som ett lite glattare tyg och känns inte under lakanet. Tyget är tillverkat i ett tyg som inte släpper igenom genom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Bäddmadrassen stoppas in i överdraget och vanliga lakan bäddas utanpå. Bäddmadrassöverdraget för barn har storleken 60x120x8cm. Eftersom det saknas standardstorlek för barnmadrasser är det viktigt att du mäter madrassen innan du beställer. Flamskyddad utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Kan centrifugeras och tumlas. Materialtest: Testet är genomfört av Professor Dr. U Ewers vid Medicinska Institutet för Miljöhygien, Heinrich Heine univeritetet i Düsserldorf. Beskrivning av metoden, som är utvecklad av Dr. Eva Kainka, finns i tidskriften Pneumologie, nr 51 (1997), sid. 2-9, samt i tidskriften AllergoJournal, nr 9 (2000) sid 261-270. Vid materialtesterna har man utgått ifrån att de kvalster allergentäta säng- och madrassfodralen ska ha högsta möjliga utestängningsförmåga avseende partiklar med diametern 1-5 µm. Testet visar att materialet med sin mycket höga förmåga att utestänga partiklar i det relevanta storleksområdet (1-5 µm) lämpar sig mycket väl för anti-allergi sängkläder.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd för barnkudde

Kvalsterskydd för barnkudde

Våra kvalsterskydd sys i Sverige. Kvalsterskydden andas och är sköna att ligga på. Kvalsterskyddet för kudde ser ut som ett örngott med dragkedja. Tyget Pro-Denso är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Kudden stoppas in i överdragt och vanliga örngott bäddas utanpå. Kuddöverdraget finns i storlek: 50x60 cm och i storlek 35x55 cm (för barn). Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Kan centrifugeras och tumlas. Materialtest: Testet är genomfört av Professor Dr. U Ewers vid Medicinska Institutet för Miljöhygien, Heinrich Heine univeritetet i Düsserldorf. Beskrivning av metoden, som är utvecklad av Dr. Eva Kainka, finns i tidskriften Pneumologie, nr 51 (1997), sid. 2-9, samt i tidskriften AllergoJournal, nr 9 (2000) sid 261-270. Vid materialtesterna har man utgått ifrån att de kvalster allergentäta säng- och madrassfodralen ska ha högsta möjliga utestängningsförmåga avseende partiklar med diametern 1-5 µm. Testet visar att materialet med sin mycket höga förmåga att utestänga partiklar i det relevanta storleksområdet (1-5 µm) lämpar sig mycket väl för anti-allergi sängkläder.
Solhem Inredning
Kvalsterskydd kuddöverdrag

Kvalsterskydd kuddöverdrag

Kvalsterskydd för kudde. Kuddöverdraget andas och känns inte under örngottet. Tyget är tillverkat i ett specialvävt material med en filterverkan som varken släpper igenom kvalster eller dess allergiframkallande ämnen. Kudden stoppas in i överdragt och vanliga örngott bäddas utanpå. Kuddöverdraget finns i storlek: 50x60 cm och i storlek 35x55 cm (för barn). Flamskyddat utan tillsats av kemikalier. Tvättas i maskin 65- 90 grader. Kan centrifugeras och tumlas.
Solhem Inredning

  • Sidor:
  • 1
Sida 1 av totalt 1 sidor.